Onderdelen & Accessoires

Balie

Een wereld aan fietsproducten bij Leenders

Nederland is fietsland nummer 1, helaas hebben wij een wisselend klimaat waarbij je zo op een bui getrakteerd kunt worden. Service en onderhoud aan je fiets zijn belangrijke zaken die voor veel fietsplezier kunnen zorgen. Zoek je producten voor onderhoud of vervanging of wil je je eigen fiets mooier maken. Bij ons vind je een uitgekiend pakket onderdelen en accessoires van de allerbeste merken.
Daarnaast zijn wij SHIMANO Service Center Wat dat inhoud leest u verderop op deze site. Cateye

Shimano Logo Sram logo FSA logo Campagnolo logo
BBB logo Cordo logo Mavic logo Bontrager logo
Tacx logo Schwalbe logo Continental logo Vredestein logo
Tubus logo Busch & Muller logo Profile Design logo CycleOps logo
DT Swiss logo Sigma logo Cateye logo elite logo
Garmin logo Pedgo's logo Finishline logo Cyclon logo
Sella Italia logo San Marco logo Fizik logo ISM logo
Pro logo XLC logo Topeak logo Parktool logo
VP components logo Look logo Time logo Multipower logo
Axa logo Abus logo Trelock logo Maxim logo
Easton logo Fulcrum logo Cane creek logo Ritchey logo
formula logo Avid logo Magura logo Hayes logo
Manitou logo Fox logo Rockshox logo SKS logo

Shimano Service Center logo

A world of cycling knowledge

Het verleggen van grenzen begint bij de keuze van de juiste materialen. U stemt uw fiets tot in detail af op uw ambities en de extra accessoires kiest u eveneens met dezelfde zorg. U en uw fiets voelen zich dan ook thuis bij een Shimano Service Center. De thuisbasis voor snelle en vakkundige service zoals alleen de Service Center-dealer die kan bieden.

Shimano waarborg
Selecteert u uw onderdelen en accessoires met uiterste zorg en wilt u uw fiets in absolute topconditie houden? Dan gaat u voor de nieuwste Shimano producten, onderhoud, reparatie en advies naar een Shimano Service Center. Want daar bent u verzekerd van de beste service en de hoogste kwaliteit volgens het waarborg van Shimano.

Vakkundige werkplaats
Ieder Shimano Service Center heeft een professionele werkplaats voor vakkundig onderhoud, snelle reparaties en het allerbeste advies op fietsgebied. Bovendien worden de medewerkers van een Shimano Service Center-dealer continu bijgeschoold door Shimano en zij werken alleen met de allerbeste gereedschappen. Uw fiets is dus in vertrouwde handen.

Noviteiten en innovaties
Een Shimano Service Center is bovenal een echte trendsetter. Zo vindt u er steeds de nieuwste producten. Shimano introduceert unieke noviteiten en belangrijke innovaties namelijk het eerst via de Service Centers. Bij hen kunt u zich dus als eerste vakkundig laten informeren over de nieuwste producten.

Shimano Service Center
Een Shimano Service Center heeft een gespecialiseerde fietsshop met een ruim en overzichtelijk aanbod uit de complete collectie Shimano producten. Zo beschikt hij altijd over voldoende onderdelen, noodzakelijk voor eventuele reparaties. Daarnaast kunt u bij een Shimano Service Center altijd terecht voor uw Shimano fietsschoenen, de functionele en comfortabele fietskleding en onze uitstekende onderhoudsmiddelen.

Europees netwerk
Het Shimano Service Center-concept treft u aan in geheel Europa. Overal zult u Service Center-dealers aantreffen die beschikken over een ruim assortiment Shimano producten.

Zij vormen met elkaar een netwerk van kwalitatief hoogwaardige dealers die u eveneens uitgebreid kunnen informeren over het complete Shimano producten gamma. Daarnaast kunnen zij u altijd goed adviseren over de fietscomponenten en -accessoires die in specifieke regio’s het best bruikbaar zijn.

Service Centers zijn een waarborg voor kwaliteit en vormen in heel Europa de top op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid.

In ons magazijn hebben wij alle voorkomende onderdelen & accessoires van de merken die wij voeren op voorraad liggen, heel belangrijk zo kom je nooit onverwacht voor grote verrassingen te staan!

Magazijn