Rotwild e-bikes

Rotwild e-bike header

Rotwild is hét Duitse topmerk met een collectie speciale eMTB's van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Rotwild heeft de volle aandacht voor elk detail. Hun fietsen kenmerken zich door de mooie geïntegreerde accu's en de stille en natuurlijk-ondersteunende Brose motor. Dit in combinatie met een bijzonder licht en wendbaar frame maakt het een eMTB waarbij jezelf altijd de volle controle hebt.

De productie van de fiets is écht een stukje vakwerk. En dat voelt u en ziet u terug in de fiets. Ze hebben al jaren een samenwerking met 'AMG', het sportlabel van Mercedes. Zoekt u iets bijzonders van de allerhoogste kwaliteit dan maakt u met Rotwild altijd een goede keuze.

Klik hier voor alle Rotwild e-bikes

Kom bij ons Ebikecenter langs en ervaar deze mooie fietsen op onze inpandige testbaan. Daarnaast wordt u altijd ingemeten voor de goede afstelling en maat, door middel van het Bodyscanning meetsysteem. U kunt van ons verwachten dat wij er voor gaan zorgen dat u van uw Rotwild jarenlang zorgeloos fietsplezier gaat krijgen. Bel 0742914355 of mail gerust als u nog meer vragen heeft. 

Rotwild