Urban Wheels moderne elektrische bakfiets

Urban Wheels de trendy Nederlandse bakfiets met de betrouwbare middenmotor van Bafang, is natuurlijk te proberen in ons ebikecenter.

Klik hier voor alle informatie over de Urban Wheels Elektrische bakfiets

Urban Wheelz Cargo NuVinci elektrische bakfiets

met traploze versnellingsnaaf 3699,- 

De Urban Wheelz Cargo is ontstaan door ervaring en innovatie. Deze fiets moest beter zijn dan de rest. Veiliger, makkelijker te bouwen & onderhouden, efficient om te transporteren en op te slaan, sterker, betere remmen, & veiligheidsriemen, stabieler en natuurlijk prettiger om op te rijden dan elk andere bakfiets op de markt.

Als het op de motor en de laadruimte aankomt, is de Urban Wheelz Cargo een van de best beschikbare bakfietsen. De Urban Wheelz Cargo wordt aangedreven door een sterke 36V, 250W Bafang midden motor om een rustige maar vlugge rit te verzorgen. Daarnaast zorgt de motor voor 80Nm koppel om voor de juiste versnelling te zorgen wanner dit nodig is. De laadruimte van de Urban Wheelz Cargo is ontworpen om maximaal vier kinderen te kunnen vervoeren. Dit betekend ook dat er genoeg ruimte is om zonder problemen boodschappen en andere goederen te vervoeren.