Koga e-bikes

Koga Fietsen

Koga topkwaliteit van Nederlandse bodem

Koga maakt fietsen met de allerhoogste kwaliteitsnormen en wordt over de gehele wereld verkocht.

In Heerenveen worden deze fietsen met de hand geassembleerd. Hierdoor ontstaat een echte topfiets. Naast stads- en hybride fietsen heeft Koga ook een ruime keuze in Race en ATB fietsen. Een ander groot succes zijn de als best geteste Elektrische fietsen van Koga en uiteraard mogen de ‘’specials’’ niet vergeten worden, zoals de prachtige tandem en de geweldige ‘‘Light’’ serie.

Geschiedenis van Koga Miyata

Opgericht in 1974 door de fam. Kowalik en Gaastra. Vandaar destijds de naam Koga. De frames werden bij de beste framebouwer ter wereld, Miyata geproduceerd. Tegenwoordig staat de naam Koga Miyata niet meer op de frames, alleen nog Koga.

Alle Koga modellen

Alle modellen zijn bij ons te bewonderen in een van de mooiste Koga-Shops van Nederland. Bij ons vindt u altijd als eerste de allernieuwste Koga fietsen. Wij zorgen door middel van een ingenieus meetsysteem dat de fiets van uw keuze, zit als een maatpak.

Koga Comfort fietsen

Bekijk hier de collectie Koga stads- en toerfietsen.

Bekijk volledige collectie

Koga Lighttouring fietsen

Bekijk hier de collectie Koga stads- en toerfietsen.

Bekijk volledige collectie

Koga Trekking fietsen

Bekijk hier de collectie Koga trekkingfietsen.

Bekijk volledige collectie

Koga Elektrische fietsen

Bekijk hier de collectie met elektrische fietsen op ebikecenter.nl.

Bekijk volledige collectie

Koga Race fietsen

Bekijk hier de collectie Koga racefietsen.

Bekijk volledige collectie

Koga ATB-29er fietsen

Bekijk hier de collectie crossfietsen.


Bekijk volledige collectie

Kom een Koga fiets proberen!

Hebt u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze, bezoek dan onze showroom. Laat u inspireren door de fietsbeleving in onze winkel. Hebt u vragen? Stel ze dan via het online contactformulier of bel 074-2914355. De deskundige medewerkers adviseren u graag over alle mogelijkheden. Alle fietsen kunnen bovendien thuis worden afgeleverd.

U kunt natuurlijk ook een afspraak maken. Wij helpen u dan graag met het maken van de juiste keuze.

Koga Elektrische fietsen

In ons Ebikecenter staan alle nieuwe modellen elektrische fietsen van Koga. Voor 2018 Staan er liefst 7 modellen met een Bosch middenmotor op het programma, waarvan de E-Inspire, E-Lement en de nieuwste E-Xite allemaal met een gewicht van onder de 20 KG zonder accu. Daarnaast zijn er spectaculaire verbeteringen doorgevoerd voor alle ION modellen en deze hebben een accu tot maar liefst 600 Watt/uur. Dus de gehele dag rijden met maar een accuvulling.

Daarnaast zijn er de nieuwe E-Tour en E-Special bijgekomen met de accu uitneembaar uit het frame, ook bij deze modellen heb je keuze uit 3 verschillende grote van accu's. Ook hebben ze nu met de E-XLR8 er een hele mooie E-Speed fiets (45Km) erbij gekregen. Klik hier om de nieuwe collectie te bekijken.

Met het ingenieuze Signature programma kan bijna elke fiets naar de wens van de klant gebouwd worden.

In ons Ebikecenter staan alle Koga elektrische fietsen klaar voor een proefrit op onze testbaan. Kom snel langs en proef en ervaar de schoonheid en kracht van hun geweldig programma E-bikes.