Koga fietsen 2019

Koga fietsen header

Topkwaliteit van Nederlandse bodem

Koga maakt fietsen met de allerhoogste kwaliteitsnormen en wordt over de gehele wereld verkocht. Opgericht in 1974 door de fam. Kowalik en Gaastra. Vandaar destijds de naam KoGa. De frames werden bij de beste framebouwer ter wereld, Miyata, geproduceerd. Tegenwoordig valt Koga onder een wereldwijd fietsconcern, hierdoor kunnen ze de frames nu zelf produceren volgens de hoogste kwaliteitstandaard. 

In Heerenveen worden deze fietsen vervolgens met de hand geassembleerd. Hierdoor ontstaat een echte top fiets. Naast stads- en hybride fietsen heeft Koga ook een ruime keuze in Race fietsen. Een ander groot succes zijn de als best geteste Elektrische fietsen van Koga.

Alle Koga 2019 modellen zijn bij ons te bewonderen in een van de mooiste Koga-Shops van Nederland

Bij ons vindt u altijd als eerste de allernieuwste Koga fietsen. Wij zorgen doormiddel van een ingenieus meetsysteem dat de fiets van uw keuze, zit als een maatpak.

In ons Ebikecenter staan alle nieuwe modellen elektrische fietsen van Koga. Voor 2019 Staan er liefst 15 modellen met een Bosch middenmotor op het programma, waarvan de E-Inspire, E-Lement, E-Xite en de nieuwste E-Worldtraveller allemaal met een gewicht van onder de 20 kg zonder accu. Voor de sportieve forens is er nu ook een complete serie in het leven geroepen: Koga PACE. Deze serie bestaat uit 3 Bosch modellen en 3 Shimano modellen. De PACE B20 is de eerste Speedbike van Koga met een belt-drive.

Daarnaast zijn er spectaculaire verbeteringen doorgevoerd voor alle ION modellen en deze hebben een accu tot maar liefst 500 Watt/uur. Dus de gehele dag rijden met maar een accuvulling. De E-Tour is compleet vernieuwd. Dat betekend een nieuwe kleur en standaard uitgevoerd met schijfremmen.

Met het ingenieuse Signature programma kan bijna elke fiets naar de wens van de klant gebouwd worden, dit geldt nu ook voor de eBike collectie van 2019.
(als u verder naar beneden scrolt kunt u zonder enige verplichting uw eigen fiets samenstellen)

koga Worldtraveller

In ons Ebikecenter staan alle Koga elektrische fietsen klaar voor een proefrit op onze testbaan. Kom snel langs en proef en ervaar de schoonheid en kracht van hun geweldig programma E-bikes.

koga shop ebikecenter.nl 2

Hieronder vindt u alle Koga fietsen ingedeeld in catogerieën.

Hebt u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze, bezoek dan onze showroom. Laat u inspireren door de fietsbeleving in onze winkel. Hebt u vragen? stel ze dan via het online contaktformulier of bel 074-2914355. De deskundige medewerkers adviseren u graag over alle mogelijkheden. Alle fietsen kunnen bovendien thuis worden afgeleverd.

U kunt natuurlijk ook een afspraak maken. Wij helpen u dan graag met het maken van de juiste keuze.

Koga Confidence Klik hier voor alle Koga Stads- en Toerfietsen

Koga Worldtraveller

Klik hier voor alle Koga Trekking fietsen
Klik hier voor alle Koga Elektrische fietsen Koga E-xtension
Koga Kimera Klik hier voor alle Koga Race fietsen

Klik hier voor de Koga Signature site

www.koga-signature.com

Koga Signature