Koga fietsen 2018

Koga fietsen header

Koga topkwaliteit van Nederlandse bodem

Koga maakt fietsen met de allerhoogste kwaliteitsnormen en wordt over de gehele wereld verkocht. Opgericht in 1974 door de fam. Kowalik en Gaastra. Vandaar destijds de naam Koga. De frames werden bij de beste framebouwer ter wereld, Miyata geproduceerd. Tegenwoordig staat de naam Koga Miyata niet meer op de frames, alleen nog Koga.

In Heerenveen worden deze fietsen vervolgens met de hand geassembleerd. Hierdoor ontstaat een echte top fiets. Naast stads- en hybride fietsen heeft Koga ook een ruime keuze in Race en ATB fietsen. Een ander groot succes zijn de als best geteste Elektrische fietsen van Koga en uiteraard mogen de ‘’specials’’ niet vergeten worden, zoals de prachtige tandem en de geweldige ‘‘Light’’ serie.

Alle Koga modellen zijn bij ons te bewonderen in een van de mooiste Koga-Shops van Nederland

koga shop 2Koga shop 3

koga shop 4

Bij ons vindt u altijd als eerste de allernieuwste Koga fietsen. Wij zorgen doormiddel van een ingenieus meetsysteem dat de fiets van uw keuze, zit als een maatpak.

In ons Ebikecenter staan alle nieuwe modellen elektrische fietsen van Koga. Voor 2018 Staan er liefst 7 modellen met een Bosch middenmotor op het programma, waarvan de E-Inspire, E-Lement en de nieuwste E-Xite allemaal met een gewicht van onder de 20 KG zonder accu. Daarnaast zijn er spectaculaire verbeteringen doorgevoerd voor alle ION modellen en deze hebben een accu tot maar liefst 600 Watt/uur. Dus de gehele dag rijden met maar een accuvulling. Daarnaast zijn er de nieuwe E-Tour en E-Special bijgekomen met de accu uitneembaar uit het frame, ook bij deze modellenj heb je keuze uit 3 verschillende grote van accu's. Ook hebben ze nu met de E-XLR8 er een hele mooie E-Speed fiets (45Km) erbij gekregen. Klik hier om de nieuwe collectie te bekijken.

Met het ingenieuse Signature programma kan bijna elke fiets naar de wens van de klant gebouwd worden.
(als u verder naar beneden scrolt kunt u zonder enige verplichting uw eigen fiets samenstellen)

koga Worldtraveller

In ons Ebikecenter staan alle Koga elektrische fietsen klaar voor een proefrit op onze testbaan. Kom snel langs en proef en ervaar de schoonheid en kracht van hun geweldig programma E-bikes.

koga shop ebikecenter.nl 2

Hieronder vindt u alle Koga fietsen ingedeeld in catogerieën.

Hebt u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze, bezoek dan onze showroom. Laat u inspireren door de fietsbeleving in onze winkel. Hebt u vragen? stel ze dan via het online contaktformulier of bel 074-2914355. De deskundige medewerkers adviseren u graag over alle mogelijkheden. Alle fietsen kunnen bovendien thuis worden afgeleverd.

U kunt natuurlijk ook een afspraak maken. Wij helpen u dan graag met het maken van de juiste keuze.

Koga Confidence Klik hier voor alle Koga Comfort fietsen
Klik hier voor alle Koga Lighttouring fietsen Koga light deluxe
Koga Worldtraveller Klik hier voor alle Koga Trekking fietsen
Klik hier voor alle Koga Elektrische fietsen Koga E-xtension
Koga Kimera Klik hier voor alle Koga Race fietsen
Klik hier voor alle Koga ATB-29er fietsen Koga X-team 29er
Koga Twintraveller Klik hier voor alle Koga Specials

Klik hier voor de Koga Signature site

www.koga-signature.com

Koga Signature