Van Nicholas titanium fietsen

Van Nicholas header

Waarom een Van Nicholas?

Van Nicholas is de titanium fiets producent van Nederland, zij ontwikkelen, ontwerpen en fabriceren de fiets geheel in eigen huis.
Niets rijdt zo als een titanium fiets, titanium is veel sterker en duurzamer dan aluminium of carbon en heeft bovendien een laag gewicht.
Titanium is niet gevoelig voor roestvorming of corrosie, daarom zijn de frames niet gelakt. Daarnaast kent titanium geen ‘’metaal moeheid’’ en geeft van nicholas daarom levenslange garantie op het frame !

Klik hier voor alle Van Nicholas fietsen

Van Nicholas is een veelzijdig product, ze maken Trekking, Race, ATB en tijdritfietsen. Niets gaat ze te ver, zelfs een 29er uitgevoerd met een carbon voorvork, Rohloff naaf en tandriem aandrijving.

De meeste wensen van iedere klant kunnen custom-made worden ingevuld.

Rohloff

Rohloff is de fabrikant van het meest duurzame versnellingssysteem ter wereld. De Rohloff naaf is een naaf met 14 versnellingen. Deze naaf werd ontwikkeld met het oog op een transmissie die weinig onderhoud vergt, te schakelen is in stilstand en onder alle omstandigheden altijd werkt en enorm betrouwbaar is. De versnellingsnaaf  heeft 14 gelijkmatig verdeelde versnellingen met praktisch hetzelfde bereik als een 27-versnellings derailleursysteem.

Nooit meer hoeft u na te denken of de achter derailleur wel in lijn staat met de voorderailleur. Geen ratelende ketting meer door een verkeerde kettinglijn.Een rohloff naaf is een investering voor 100.000 km fietsplezier.

Klik op onderstaande link voor alle Van Nicholas fietsen

www.vannicholas.com

The first Van Nicholas shop display at Leenders Bike Totaal, Hengelo, The Netherlands.