Van Nicholas fietsen

Waarom een Van Nicholas

Van Nicholas is de titanium fiets producent van Nederland, zij ontwikkelen, ontwerpen en fabriceren de fiets geheel in eigen huis. Niets rijdt zo als een titanium fiets, titanium is veel sterker en duurzamer dan aluminium of carbon en heeft bovendien een laag gewicht. Titanium is niet gevoelig voor roestvorming of corrosie, daarom zijn de frames niet gelakt. Daarnaast kent titanium geen ‘’metaal moeheid’’ en geeft van nicholas daarom levenslange garantie op het frame !

Rohloff-14-versnellings-naaf

Het meest duurzame versnellingssysteem ter wereld

Rohloff is de fabrikant van het meest duurzame versnellingssysteem ter wereld. De Rohloff naaf is een naaf met 14 versnellingen. Deze naaf werd ontwikkeld met het oog op een transmissie die weinig onderhoud vergt, te schakelen is in stilstand en onder alle omstandigheden altijd werkt en enorm betrouwbaar is. De versnellingsnaaf heeft 14 gelijkmatig verdeelde versnellingen met praktisch hetzelfde bereik als een 27-versnellings derailleursysteem.

Nooit meer hoeft u na te denken of de achter derailleur wel in lijn staat met de voorderailleur. Geen ratelende ketting meer door een verkeerde kettinglijn.Een rohloff naaf is een investering voor 100.000 km fietsplezier.

Bekijk alle Van Nicholas modellen

Klik hier voor alle modellen van Van Nicholas
Van-Nicholas-pioneer-rohloff-beltdrive-15
Van-Nicholas-shop-Leenders

De topservice van Leenders Bike Totaal

Bij een topfiets hoort topservice, die kunt u van ons verwachten.
Bel 074-2914355 of mail gerust als u nog vragen heeft, u kunt ook altijd een persoonlijke afspraak maken.