Ghost e-bikes

Ghost fietsen

Ghost mountainbikes

Ghost is een van de bekendere en grotere Duitse sportieve merken, hun specialisme is MTB fietsen. Niet voor niets hebben zij, buiten de hele mooie elektrische fietsen, een uitgebalanceerd programma mountainbikes.

De sportieve E-bikes van Ghost

De Sportieve ebikes heten Ghost Andasol en Square en de E-Mountainbike fietsen heten Ghost Teru. Al hun fietsen zijn uitgevoerd met super betrouwbare midden motoren en de accu zit altijd in het midden van de fiets voor de beste gewichtsverdeling. De Lane serie bestaat uit 2 verschillende modellen, de Andasol modellen zijn uitgevoerd met de Bosch motoren. De Square modellen zijn uitgevoerd met het Simano Steps systeem. Daarnaast hebben al hun modellen hydraulische schijfremmen en extra brede banden voor extra comfort. Let vooral op de prijs/kwaliteits verhouding, want die is heel erg goed.

Bekijk alle Ghost modellen

Als je een betrouwbare E-MTB zoekt ben je bij Ghost altijd aan het juiste adres, Je hebt keuze uit 15 verschillende modellen allemaal met Bosch. De topmodellen in hardtail en al hun Fully’s hebben de nieuwe Performance CX krachtbron (met 75Nm). De Teru 10 en Teru FS X 10 hebben beide ook de Bosch Nyon computer (met o.a. navigatie en meer bijzondere mogelijkheden).

Klik hier voor alle Ghost bikes

Ervaar Ghost fietsen bij Leenders Bike Totaal

Kom bij ons ebikecenter langs en ervaar deze mooie fietsen op onze inpandige testbaan. Daarnaast wordt u altijd ingemeten voor de goede afstelling en maat, door middel van het Bodyscanning meetsysteem. U kunt van ons verwachten dat wij er voor gaan zorgen dat je van je Ghost jarenlang zorgeloos fietsplezier gaat krijgen. Bel 074-2914355 of mail gerust als u nog vragen heeft.