Kalkhoff fietsen

Kalkhoff E-bikes

Kalkhoff E-bikes, kwaliteit voor een scherpe prijs

Kalkhoff is een Duits merk wat erg in opkomst is vanwege hun goede kwaliteit/prijs verhouding en hun gigantische collectie. Kalkhoff heeft voor iedereen wat, of u nou zoekt naar een fiets met een extra lage instap of een hele sportieve speed-bike met een riemaandrijving. Kalkhoff is voorloper in ebikes met een riem, de zogenoemde Belt-Drive. Dit is onderhoudsvriendelijk en toch heel sportief.

Elke fiets is uniek bij Kalkhoff

Elke fiets van Kalkhoff is door één monteur gebouwd. Tijdens het gehele productieproces worden door de afzonderlijke afdelingen kwaliteitscontroles uitgevoerd. Aan het einde van de montage wordt elke E-Bike aan een 100%-functiecontrole onderworpen. Kalkhoff heeft in hun collectie fietsen met een Impulse motor of met een Bosch motor.

Bekijk hier alle Kalkhoff E-bikes

Bekijk het moois van Kalkhoff bij Leenders Bike Totaal

Kom langs in ons Ebikecenter met testbaan en ervaar al het moois wat Kalkhoff dit jaar te bieden heeft. Bijna alle modellen en maten zijn uit voorraad leverbaar. Voor de goede maat en afstelling op uw lichaamsbouw hebben wij het bodyscanning meetsysteem deze zorgt ervoor dat uw fiets meteen zit als een maatpak (alle materialen en tijd zijn altijd voor onze rekening). U hoeft dus niet jaren op zoek naar de juiste afstelling.

Bel 074-2914355 of mail gerust als u nog vragen heeft, u kunt ook altijd een persoonlijke afspraak maken.