De Service van Leenders Bike Totaal met Ebikecenter.nl


AANGESLOTEN BIJ EEN LANDELIJKE ORGANISATIE
Leenders Bike Totaal maakt deel uit van de Bike Totaal tweewielerspecialistengroep. Een organisatie met strenge toelatingscriteria en circa 180 aangesloten winkels in Nederland. Service en vakmanschap staan altijd op een hoog niveau, waardoor u bij een Bike Totaal tweewielerspeciaalzaak altijd het beste mag verwachten.

ASSORTIMENT A-MERKEN
Leenders Bike Totaal heeft een uitgebreid assortiment kwaliteitsfietsen en accesoires. De bekende A-merken als Batavus, Gazelle, Koga, Sparta, Cube, Trek, Van Nicholas, Ghost, Rotwild, Winora, Haibike, Dutch ID, Qwic, Kalkhoff, Johnny Loco en Lapierre worden in onze winkel verkocht. Daarnaast de bekende kinderfietsmerken Loekie en Puky en de Cargo bakfietsen van Bakfiets.nl

DESKUNDIG ADVIES VAN SERVICEGERICHT PERSONEEL
Een perfect bij u passende fiets is soms lastig te vinden. De specialisten van Leenders Bike Totaal helpen u graag perfect in het zadel.

EEN FIETS OP MAAT EN BODY SCANNING CRM
Iedereen is anders en elk lichaam is uniek. Des te moeilijker is het om de juiste fiets te vinden. Welk model is geschikt voor u? En wat is uw beste zithouding, zodat u klachten aan schouders, polsen, rug, nek en knieën kunt voorkomen? Met Bike Totaal Body Scanning CRM wordt u snel opgemeten zonder daarbij te worden aangeraakt. Samen met uw persoonlijke voorkeuren berekent het Body Scanning CRM systeem dab de juiste ergonomische instelling, zodat wij u de beste passende fiets kunnen aanmeten.

PROFESSIONELE WERKPLAATS
De vakmensen van Leenders Bike Totaal zijn erop getraind om kleine beginnende gebreken aan uw fiets op te merken, zodat dure reparaties kunnen worden voorkomen. Daarnaast kan Leenders u helpen met advies, diverse onderhoudsmiddelen en gereedschap. Wij zijn een van de Shimano en Bosch servicecenters in Nederland.

LEENFIETS BIJ INGRIJPENDE REPARATIES
Onverhoopt een ingrijpende reparatie? Niet leuk. Maar wel fijn, dat er bij de professionele werkplaats van Leenders Bike Totaal altijd een goede leenfiets voor u klaar staat.

MOGELIJKHEID VOOR EEN BEDRIJFSFIETSENPLAN
De overheid heeft woon-werkverkeer op de fiets met diverse regelingen fiscaal aantrekkelijk gemaakt. Leenders Bike Totaal maakt de "fiets van de zaak" nog boeiender. Leuk voor u, maar ook voor uw werkgever. Vraag erna in de winkel.

VERZEKEREN GEEN PROBLEEM
Het gebruik van een goed slot beperkt weliswaar het risico op diefstal, maar 100% zekerheid geeft dit niet. Met een goede fietsverzekering hoeft u zich daar met een maandpremie,1, 3 of 5 jarige verzekering geen zorgen over te maken. Wij zoeken samen met u de beste verzekering voor u uit, vraag in de winkel naar de brochure met tarieven.

FLEXIBELE BETAALMOGELIJKHEDEN
Heeft u net uw favoriete fiets gevonden, is het geld nog niet binnen. Wel zo handig dat u bij Leenders Bike Totaal op een goede manier flexibel kunt betalen.

CADEAUBONNEN
De Bike Totaal cadeaubon van 5, 10, 25 of 50 euro kunt u kopen en inleveren bij alle tweewielerspeciaalzaken die bij Bike Totaal zijn aangesloten.