Onze werkplaats

Werkplaats


Naast een mooie winkel beschikt Leenders Bike Totaal over een mooie gespecialiseerde werkplaats. Hier staan elke dag monteurs voor u klaar om reparaties uit te voeren en uw problemen op te lossen. Onze monteurs volgen alle opleidingen die er zijn, om mee te kunnen komen met de snelle technologische ontwikkelingen van de fiets en vooral e-bike. Zo kunt u er op rekenen dat er altijd een vakkundige reparatie uitgevoerd wordt.

Daarnaast beschikken wij over een kompleet ingerichte servicebus voor reparaties aan huis. U kunt altijd in overleg uw fietsen op laten halen en terug laten bezorgen tegen een kleine vergoeding (dit is gratis bij ons serviceabonnement) en kunt u gratis gebruik maken bij reparaties/problemen van onze leenfietsen en e-bikes. Al onze reparaties hebben het betrouwbare Bovag keurmerk met alle garanties/voorwaarden die daarbij horen. 

servicebus 
Bovag logoShimano Service Center logo  Bosch expert logoTechnische jaarbeurt:

De fiets wordt geheel technisch nagekeken en afgesteld zodat u weer een jaar met veel plezier op pad kunt.Complete jaarbeurt:

De fiets wordt schoongemaakt, geheel technisch nagekeken en afgesteld, zodat u weer een jaar met veel plezier op pad kunt.Voor ingrijpende reparaties hebben wij altijd een leenfiets voor u klaar staan.

Alle reparaties worden uitgevoerd onder de bovag-voorwaarden.

Naast de reparatie kunt u ook na aanschaf van een nieuwe fiets terecht in de werkplaats voor de Service-beurten.
Indien mogelijk, kunt u wachten op een kleine reparatie.Voor alle reparaties dient u een afspraak te maken met de werkplaats.

Leenders Bike Totaal
Pasmaatweg 40
7556 PH Hengelo

0742914355

werkplaats@leendersbiketotaal.nl